Bufar i fer bombolles!

El sistema de funcionament de la Bugaderia Autoservei Bombolles és molt senzill i intuïtiu:

Instruccions rentat

  1. Omple la rentadora desitjada amb la teva roba i tanca la porta
  2. Dirigeix-te a la Central de Pagament i paga en efectiu o amb la targeta client per beneficiar-te del descompte. Selecciona la rentadora (números 1, 2 o 3).
  3. Dirigeix-te a la rentadora, escull entre els 10 programes disponibles, i prem START.

No-detergent.pngNo cal posar detergent ni suavitzant. Aquest ve inclòs en el preu, i les nostres rentadores l’incorporen de forma automàtica en la quantitat ideal per a cada programa.

Durant el cicle de rentat, que durarà uns 30 minuts aproximadament, la porta de la rentadora quedarà bloquejada, desbloquejant-se un cop acabat el cicle de rentat, moment en que podràs passar la teva roba ja neta a una assecadora.

Per utilitzar les assecadores, el procediment és molt similar:

Instruccions-assecat

  1. Carrega la roba a la assecadora i tanca la porta.
  2. Dirigeix-te a la Central de Pagament i paga en efectiu o amb la targeta client per beneficiar-te del descompte. Selecciona l’assecadora carregada (números 4 o 5). Cada 1€ introduït correspon a 6 minuts d’assecat.
  3. Dirigeix-te a l’assecadora i escull entre els 3 programes disponibles.

En aquest moment s’inicia el cicle d’assecat que dura 6 minuts. Es poden afegir monedes per allargar l’assecat en qualsevol moment (1€ / 6min.).

En qualsevol moment del cicle, es pot obrir la porta de l’assecadora per comprovar si la roba ja està prou seca. En tancar la porta i prémer START de nou, el cicle continuarà de manera automàtica.


Programes de rentat

pantalla-r1Perquè limitar-se als 4 programes habituals?

A les nostres rentadores disposeu de 10 programes de rentat per escollir especialment dissenyats per cada tipus de bugada. A part dels típics programes (Molt calent, calent, tèbi i fred) trobareu programacions especifiques per a roba de vestir (peces delicades,…), programacions per a roba de la llar (mantes, edredons, cortines) i alguns programes especials com l’Ultra-ràpid, o Sense suavitzant.

Tornar a funcionament


Programes d’assecat

prog-secatLes nostres assecadores disposen de 3 programes d’assecat per escollir: Calent 80ºC, Mig 60ºC o Tebi 40ºC. Escull el més adient a les característiques de la teva bugada.rellotge-secat

Recorda que en qualsevol moment pots modificar la temperatura d’assecat, o obrir per comprovar si la roba ja és prou seca. A més, es pot allargar l’assecat per fraccions de 6 minuts a la central de pagament.

Tornar a funcionament